theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011


SUGAR TOWN

ΠΡΑΞΗ (ΙΣΩΣ) ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
 
Τα μάθατε τα νέα; Αυτό μας έλειπε..
Πάρα πολύ εύστοχα το γράφει ο Νοδάρος στη σημερινή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Μετά από 3 χρόνια για την τραγωδία της Ηλείας με τα 36 ανθρώπινα θύματα  και τη μεγάλη δασική, περιβαλλοντική καταστροφή παραπέμπονται να δικασθούν  5 αξιωματούχοι οι: Χαράλαμπος Καφύρας, πρώην νομάρχης και νυν Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Πανταζής Χρονόπουλος, ο περιβόητος  δήμαρχος Ζαχάρως, Φώτης Παππάς, πρώην Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Νίκος Μιχαλόπουλος, πρώην Προϊστάμενος του πυροσβεστικού κλιμακίου Κρεστένων, Παναγιώτης Τσούρας, εποχικός Πυροφύλακας και ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙ, η Σοφία Νικολοπούλου ως άμεση αιτία της πυρκαγιάς.
Για φανταστείτε τελικά να δικασθεί μόνο η γραία Σοφία που πήρε φωτιά ο τέντζερης  με τα κόλλυβα.  Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου. Αλί και τρισαλί!!!
Άντε ο εποχικός πυροφύλακας δεν ήξερε, δεν γνώριζε, Τέλος  πάντων. Οι άλλοι όμως; ΤΙΠΟΤΑ δεν εφάρμοσαν από αυτά που έχουν ρητά καθορισθεί για τέτοιες επείγουσες καταστάσεις. ΟΛΑ λέει το βούλευμα  τα έγραψαν στα….παλιά τους τα υποδήματα.
Τι να πούμε για τους Ηλείους; Το μεν τότε νομάρχη εξέλεξαν Αντιπεριφερειάρχη και τον μεγάλο Πανταζή επανεξέλεξαν δήμαρχο μετά βαΐων και κλάδων.  Ας τους χαίρονται.
                                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου