theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΕΙΟ ...ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ

 ;

     Διαβάσατε το Αλεξανδροπούλειο ...αριστούργημα; 
   Επί του προκειμένου λίγα λόγια θα του κάνουμε την τιμή, μια και όλα είναι τετριμμένα και βαρετά.
    Καταρχάς  99,999% είναι γραμμένο κατά γράμμα & επί λέξει από τον αδελφούλη του. Κάνει μπαμ και στον πιο άσχετο. Δυστυχώς ειδικά στο θέμα του Π.Δ. τον έχει καπελώσει δεόντως, χωρίς αυτό να λέει και πολλά καθότι αυτό έχει γίνει πριν πολλά χρόνια και έχει παγιωθεί.[κλικ ΕΔΩ]
 Οπότε βγάζουν όλα τα  παλιά τους, ανεξέταστα, ευφάνταστα επιχειρήματα, όπως περί κουκουναριάς, προαποφασισμένες αποφάσεις, δόμηση στα 20 ενώ είναι στα  10 στρέμματα [1], έντιμοι και ιδεολόγοι φυσιολάτρες[2], ΜΚΟ.  Απορώ που ξέχασαν μια μεγάλη τους κορώνα, που τόσο έχουν προβάλει στο κοντινό παρελθόν, ότι είναι λάθος που η περιοχή έχει χαρακτηριστεί Natura 2000. [3] Αυτό επειδή  είναι πέρα για πέρα παλαβό δεν το πολυπροβάλλουν.
 Κι αυτά  μάλιστα με τον ίδιο λαϊκίστικο φανατισμό, ότι όλοι, από την Ε.Ε έως το ελληνικό κράτος, Διοίκηση και δικαιοσύνη έχουν κάνει μια πλεκτάνη εναντίον της Ζαχάρως. Ακριβώς όπως ο Ερντογάν καταγγέλλει τους πάντες ότι στρέφονται κατά της Τουρκίας.
     Όλοι πλέον το έχουν πάρει χαμπάρι ότι πίσω από αυτά είναι ο ΜΠΙΣΧΙΝΌΚΑΜΠΟΣ.

[1]Εγώ ο  ίδιος κάποτε του έκανα παρατήρηση δια ζώσης "γιατί λέει σαν ρεφρέν έχει πάρει τα 20 στρέμματα και δεν αναφέρει τα 10 που πρακτικά ισχύουν"   και τι μου απάντησε: "λέει έτσι, δεν το ξέρω;"    και νόμισε ότι το πίστεψα. Ορίστε τα ίδιο τροπάρι της πλάνης.
[2] Σε προηγούμενες εξαγγελίες μιλάνε για πραγματικούς οικολόγους που είναι εναντίον του Π.Δ. Μα είναι δυνατόν να εκφράζουν τέτοιες ανοησίες; Κι όμως τα κείμενά τους βρίθουν από τέτοια.
[3] Όλα αυτά φαίνονται απίστευτα αλλά είναι αληθινά πέρα για πέρα. Για δε  τα προσχηματικά και προσχεδιασμένα, στηρίζονται σε μια καταφανέστατη παραποίηση δημοσίου εγγράφου, του Masterplan του Καϊάφα  [κλικ ΕΔΩ, ΕΔΩ]. Αυτό δεν είναι αδίκημα για παραπλάνηση των πολιτών; Από το 2013 τα είχε κάνει λάβαρο [κλικ ΕΔΩ]

4 σχόλια:

  1. Κ.Κόλλια σας το έχω ξαναγράψει και με ειλικρίνεια το δεχτήκατε, 10 στρέμματα ιδιοκτησίες υπάρχουν ελάχιστες ως καθόλου στον δήμο Ζαχάρως,γιατί δεν το αναφέρεται ;Μην κάνετε τα ίδια λάθη για τα οποία εγκαλείται άλλους, ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ για ειλικρινή ενημέρωση και διάλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω τονίσει και τότε στη διαβούλευση το είχα επισημάνει, ότι η ΖΑΤ στη Ζαχάρω έπρεπε να είναι κάτω από τι γραμμές. Όμως γιατί είναι τόσο ψηλά; Είναι αλήθεια ή όχι ότι οι οι άδειες για όλα τα οικήματα κάτω από τον πλάτανο δεν δίνουν τα πραγματικά στοιχεία της περιοχής του οικοπέδου; Απλώς ρώτησε έναν μηχανικό να σου πει το λόγο. Φίλε ΟΥΔΕΙΣ φρόντισε να προεκταθούν τα σύνορα του πρώτου πολεοδομικού σχεδίου. Ούτε και τον Άγιο Νικόλα φρόντισαν να αναγνωριστεί ως οικισμός. Πάντως πιστεύω ότι τα όρια της ΖΑΤ θα επαναπροσδιοριστούν. Αυτό ακριβώς έπρεπε να επιζητά ο Δήμαρχος και να πιέζει με κινητοποιήσεις παντού και ΟΧΙ να καταργήσει το Π.δ. Επομένως ποιος είναι ο λόγος που εμμένει στη γραμμή της αδιαλλαξίας ο δήμαρχος και οι δομέστιχοι; Ο δε προηγούμενος έχει την ίδια θέση,
      λόγω ...άγνοιας & φτηνής πλειοδότησης του λαϊκισμού. Και μη ξεχνάς ότι αυτοί θέλουν - και το έχουν δηλώσει δημόσια- άλλα πράγματα, ακόμη και αποχαρακτηρισμό της περιοχής ως NATURA 2000. Γιατί; Νομίζω σε κάλυψα αρκετά, όλα τα άλλα είναι οδοντόβουρτες. Συμφωνείς; Σε παρακαλώ να το γράψεις..

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ,αλλά σε παρακαλώ εξήγησέ μου, τι θα γίνει ΑΝ.. επαναπροδιοριστούν τα όρια της ΖΑΤ,θα αλλάξει κάτι για τις ιδιοκτησίες των οποίων η αξία εχει εκμηδενιστεί τόσο πρακτικά (δόμηση, εκμετάλλευση)οσο και σαν καθαρά οικονομική αξία;Αυτό γιατί το όριο δόμησης είτε είναι 20,10 η 100 στρέμματα παράγει ακριβώς το ίδιο προαναφερθέν αποτέλεσμα για το 99% των ιδιοκτητών-δημοτών του δήμου μας.
      Κατά τη γνώμη μου δε,οποιοδήποτε όριο πάνω απο τα 4 στρέμματα που ισχύει σε όλη τη χώρα,ειδικότερα στο δήμο μας που ο κλήρος είναι μικρός(ιδιοκτησίες κατά 99% απο 2 ως το πολύ 4,5 σρέμματα)είναι καθαρά αντιλαϊκό και προς όφελος των ολίγων...
      Θα μπορούσε να παραμείνει το όριο δόμησης στα 4 στρέμματα και συγχρόνως να θεσπιστούν αυστηροί όροι για τη δόμηση, αλλά και την εκμετάλλευση, που να προστατεύουν απόλυτα τη φύση αλλά και να μην καταστρέφουν τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να ζήσουν στην περιοχή.

      Διαγραφή
    3. Συγνώμη που δεν απάντησα αυτές τις δυο μέρες καθότι λόγω γενεθλίων κατακλύσθηκα, με μεγάλη χαρά βέβαια, από μεγάλο αριθμό μνημάτων από φίλες και φίλους, περί τους 150..
      Λοιπόν, είναι ευχάριστο ότι στην ουσία συμφωνείς κι η ουσία είναι ότι η όλη κατάσταση στην περιοχή της Ζαχάρως είναι πολύ μπερδεμένη, κουλουβάχατα. Παρά ταύτα το Π.Δ. δινει το δικαίωμα [άρθρο 3 παραγρ. 11] με μια ορισμένη διαδικασία να επεκταθούν τα όρια των νομίμως υφιστάμενων οικισμών. Με άλλα λόγια τα όρια της Ζαχάρως να φτάσουν μέχρι το σταθμό, από τον πλάτανο που είναι τώρα. Για τι δεν το ΄κάνουν αλλά περί άλλων τυρβάζουν και κραυγάζουν;
      Ανάπτυξη δεν είναι κάθε 4 στρέμματα και ένα σπίτι και μάλιστα σε περιοχή Natura 2000 & δη υπό υψηλή προστασία. Εκτός αν είσαι κι εσύ με την άποψη του δομέστιχου, η περιοχή να αποχαρακτηριστεί από Natura & να καταργηθεί το Π.Δ, κι αυτό στο όνομα του περιβάλλοντος[Μπισχινόκαμπος ..]. Κι όμως ο κόσμος τα καταπίνει.
      Αυτά και νομίζω είναι αρκετά .......

      Διαγραφή