theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Τοπικά Νέα

     Εν καιρώ τω δέοντι

     α]  Βεβαίως δεν απορούμε με την επίσκεψη στον Καϊάφα, ούτε  του βουλευτή Κατρίνη, ούτε και του περιφερειακού  συμβούλου Κώστα Μητρόπουλου. Εξάλλου ο Κώστας είναι πατριωτάκος μας και τα μηνύματα που μας έρχονται είναι ότι προαλείφεται για τον δήμο στις ερχόμενες εκλογές. Κι όπως λέει ο λαός το "ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο", μάλιστα  εν αγαστή συμπνοία. Τώρα ποιο είναι το πρόσωπο αλλού παπά βαγγέλιο. Αν δε, ενθυμούμαι καλώς είχε εκλεγεί και δημοτικός σύμβουλος επί πασοκοκρατίας με τον Πανταζάρα. Έτσι δεν είναι; Επομένως παίζεται και πώς θα κατέβει & αν. Πιστεύω ο ίδιος να μας το ξεδιαλύνει εν καιρώ τω δέοντι.
     β]  Ο Σύλλογος όμως οι Φίλοι της Λίμνης Καϊάφα, να πω την αμαρτία μου, πρώτη φορά πέφτει στην αντίληψή μου. Μακάρι να έχει και πολλά μέλη. Περιμένουμε σχετική ενημέρωση. Λέτε να είναι πασοκικό δημιούργημα η   κάποια σφραγίδα; 
  Λάθος μεγάλο όλα τα προηγούμενα, Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο και ιδού βρήκα και τη  τη σελίδα του στο fb ο Σύλλογος είναι υπαρκτός και δραστήριος. Κάθε συλλογικότητα είναι καλοδεχούμενη γιατί είναι προς την προοδευτική κατεύθυνση. Μπράβο στον φίλο Γιάννη Αργύρη που διαπιστώνω ότι είναι πρωτεργάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου