theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Η ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ & ΟΙ ΞΕΦΤΗΛΕΣ

Λοιπόν της προηγούμενης δημοτικής αρχής μέγα φερέφωνο και άβουλο τσιράκι ήταν και είναι ένας/μία τύπος που έχει μια προσωπική σελίδα στο Fb [https://www.facebook.com/mpoumpoulinal] με το όνομα μιας εθνικής μας ηρωίδας Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, που καπηλεύεται, κρύβοντας την ταυτότητά της, την όποια αξιοπρέπεια και το θάρρος της γνώμης της. Βεβαίως και δεν έχει τίποτα από αυτά.
Δεν φτάνει που ατιμάζει το μεγάλο όνομα με τις απόψεις του, αλλά συνεχίζει να γράφει και τις περισσότερες φορές κοινοποιεί ξένες δημοσιεύσεις, θέλοντας ο κακομοίρης να ξεφορτωθεί τη καμπούρα του και να ελαφρύνει την κοπριά της. Όλοι αυτού του φυράματος, του νεοφιλελευθερισμού, περισσότερο στη Ζαχάρω, είναι ακροδεξιοί, ρατσιστές, περιβαλλοντοκτόνοι, ξενοφοβικοί, ομοφοβικοί, εθνικιστές και πάντα φερέφωνα και τσιράκια όλα τα κακά της μοίρας [1] δεν έχουν έστω το ελάχιστο μυαλουδάκι να εκφράσουν και ένα επιχείρημα, αλλά ούτε και να αρθρώσουν μια απλή προτασούλα. Οι δημοσιεύσεις τους είναι ή αρλούμπες ή κοινοποιήσεις άλλων. Αυτό το βιολί εφαρμόζει και για την πάρτη μου. [2] Δεν θα με ενοχλούσε καθόλου εάν δεν φορούσε κουκούλα και δεν με χρησιμοποιούσε μονόπλευρα, όπου νομίζει ότι τον συμφέρει.
Στις 15-4-20 μετά από μια τέτοια ενέργεια έγραψα στη σελίδα της:
Επειδή είσαι κουκουλοφόρος και Πανταζολάτρης,[δίπλα μια παλιά της δημοσίευση Πανταζόπληκτo(η) σου απαγορεύω ρητά να χρησιμοποιείς το όνομά μου οπουδήποτε ή να αναμεταδίδεις, κοινοποιείς οτιδήποτε δικό μου. Εκτός κι αν βγάλεις τη μαύρη κουκούλα και σβήσεις όλες τις υμνωδίες και τις δοξολογίες στον μεγάλο πατρόνα σου. Το κατάλαβες; 
   Αλλά το βιολί της, οπότε προχτές της έγραψα περισσότερα. Αλλά αυτοί έχουν τέτοια γουρουνόπετσα που δεν τους καίγεται καρφί.  
Κυρία(ε) κουκουλοφόρε εσύ και οι όμοιοί σου δεν δικαιούστε να ομιλείτε καθόλου [3], γιατί τόσο πολύ έχετε χεσμένη τη φωλιά σας πατόκορφα. Τόσα χρόνια είσαστε τσιράκια και λιβανίζατε ποιόν; Τον ντενεκέ πιστολέρο, που όποια πέτρα κι να σηκώσεις σκάνδαλα και παρανομίες είναι από κάτω. Σας είδαμε και σας με την μπαστουνοβλαχιά σας.
Ο τόπος δεν θέλει αφεντάδες & ερίφηδες, θέλει
Δημοκρατία, Ισονομία και Κοινοτισμό.
Ρε αθεόφοβοι που είναι η συμμετοχή των πολιτών και τότε με σας τα ντουβλάκια και τώρα με τους δομέστιχους; Ο νόμος μιλάει για Γενικές Συνελεύσεις των κοινοτήτων, για Επιτροπές ποιότητας Ζωής, για τους μετανάστες &, &. Που είναι η ανακούφιση των απόρων και των δημοτών με κοινωνικά καταστήματα,[4] κοινωνικά φαρμακεία, φροντιστήρια και τόσα άλλα; Που είναι οι θεσμοί της αλληλεγγύης, του συνεργατισμού στους αγρότες που είναι το 80% των δημοτών;
Όλα αυτά για σας, αλλά και τους τωρινούς φαντάζουν ξένα. Μόνο από διαχείριση της εξουσίας και παρεξουσίας γνωρίζετε, κι αυτή τσάτρα-πάτρα. Μια σταλιά τσίπα φιλότιμο εάν είχατε έπρεπε όλοι σας να είσαστε κλεισμένοι στα λαγούμια και να μην βγάζατε άχνα.
Και εσύ που κρύβεις την μούρη σου με την κουκούλα σαν τους τιποτένιους ταγματαλήτες, και ενώ έχεις το ανάστημα τους κι όμως πιάνεις στα χέρια σου και κοινοποιείς δικά μου δημοσιεύματα με τέτοια θρασύτητα και αναίδεια που σε διακρίνει εσένα και όλο το συνάφι σου. Και μάλιστα χρησιμοποιώντας το όνομα μια ηρωίδας χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό, μια και ο σεβασμός ελλείπει εντελώς.
Αιδώς αχρείε Ταγματασφαλίτη και κάτω τα χέρια λοιπόν, γιατί μολύνεις και ιεροσυλείς ....


[1] Βεβαίως το αυτό συμβαίνει και στα χωριά και περισσότερο στο δικό μου, το Γιαννιτσοχώρι που οι μπροστινοί είναι και φτηνοί κωλοτουμπίστες, προκειμένου να επιπλεύσουν, από κοντά και τα τσιράκια τους, άβολα πιόνια. Μνημείο είναι εκείνη η κατάπτυστη ανακοίνωση κατά του Π.Δ. που υπέγραφαν ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙΟΥ  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΙΓΑΖΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ/ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ / ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ / ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΙΓΑΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ / ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ »ΑΝΤΥΠΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙΟΥ/ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΡΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ » / ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. «ΝΕΔΑ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ } Οι μεγάλοι φύλακες του περιβάλλοντος. [κλιΚ ΕΔΩ] Τώρα τι λένε; Τίποτα γιατί τίποτα δεν καταλαβαίνουν:
[2] Δείτε τις φωτογραφίες στην προμετωπίδα της σελίδας της. Τα 2/ είναι κλεμμένες από μένα.
[3] Πολλοί θα θυμάστε τον περιβόητο Κουτσόγιωργα, την εποχή του Αντρέα, που κατακεραύνωνε τη δεξιά με τα ίδια λόγια. Τα έκανε κι αυτός κούτσουρα αλλά τηρουμένων των αναλογιών.
[4] Για τις τότε φανφάρες, τους κορδακισμούς και τις λαϊκίστικες κορώνες κλικ ΕΔΩ Την σχετική παραπομπή που είναι μια εικόνα της τότε πανταζοκρατίας την αφιερώνω στον θεωρητικό τους Λάκη Λαμπρόπουλο, πώς λέμε ο θεωρητικός της χούντας ο Γεωργαλάς. Ο άλλος ο μορφωμένος, τον Μπάμη εννοώ, το δεξί χέρι, ήταν σκέτος μπάμιας και πούλαγε μεταξωτές κορδέλες, πώς; Έκανε φροντιστήριο ιδιωτικό σε πολύ αδύνατους μαθητές και εκμεταλλευόταν την σφοδρή γονική αγάπη. Που; Στο Γιαννιτσοχώρι σε οπαδούς τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου