theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Η ΑΠΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΪΆΦΑ & Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ

      Σήμερα τελευταία μέρα του κρίσιμου πενθήμερου για την αναγκαία ηρεμία, αν και είναι δυνατή κάθε  ενδεχομενικότητα, δεν προβαίνω στην συνέχιση της ...Καλιακούδας και της καταγγελίας ενάντια των αχρείων που προσβάλλουν το υψηλό λειτούργημα του γιατρού, πράγμα που θα γίνει σε μια προσεχή ανάρτηση, αλλά  προτιμώ να σας ενημερώσω σχετικά με τον απένταξη του Καγιάφα που είναι η χειρότερη εξέλιξη και σημαίνει ματαίωση του περιβόητου έργου. 
     Οπότε θεώρησα πιο σωστό να αποστείλω μια Ανοιχτή Επιστολή στο Δήμο Ζαχάρως με σκοπό επιτέλους να κινητοποιηθούν, καθότι "φωνή λαού οργή θεού" μπας και αποτραπεί η θέση της Κυβέρνησης, που η Ηλεία την έμαθε για τα καλά [ φράγμα, Πηνειού. Σχολές Πύργου και Αμαλιάδας...]  
Ίδομεν....και Ιδού  η εν λόγω επιστολή:
                                       ΠΡΟΣ
                           ΔΉΜΑΡΧΟ ΖΑΧΑΡΩΣ
                             ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.
                               ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ                  
 Κύριε Αλεξανδρόπουλε, κ. Μπαλαδήμα, κ.Σκαλτσά, κ. Αλεξανδρόποιυλε Φ. κ. Αναστασόπουλε,κ. Καλογερόπουτλε, κ. Βλάχο 
   Σύμφωνα με τον χτεσινό τύπο του Πύργου, το γνωστό έργο ανάπλασης, αναβάθμισης του Καϊάφα οδεύει ολοταχώς και ευθέως  προς απένταξη, λόγω της αίτησης για διάλυση της  σύμβασης που κατέθεσε ο ανάδοχος του έργου του Καϊάφα, εξαιτίας  ανεξόφλητων οφειλών από την Πολιτεία.
   Είναι αδήριτη ανάγκη να κινητοποιήσετε ότι είναι δυνατόν, Κυβέρνηση, Κόμματα, Βουλευτές, ΕΤΑΔ Α.Ε, Τύπο αλλά και τους δημότες.
Οι καιροί ου μενετοί..... 
                                         Μετά Τιμής
Θεόδωρος Κόλλιας
Δημότης Ζαχάρως &
Διαχειριστής  του yannitsochori.blogspot.com

Παράλληλα την κοινοποίησα και στην "ΠΡΩΙΝΗ", για να πάρει το θέμα την έκταση που του πρέπει και φυσικά δημοσιεύεται! 

    Κύριε Δ/ντά
   Δυστυχώς σύμφωνα με χτεσινή δημοσίευση της έγκριτης εφημερίδας σας η απένταξη του  έργου της ανάπλασης, αναβάθμισης λόγω της αίτησης για διάλυση της  σύμβασης που κατέθεσε ο ανάδοχος του έργου εξαιτίας  ανεξόφλητων οφειλών από την Πολιτεία είναι επί θήραις. Μια τέτοια εξέλιξη προφανώς σημαίνει οριστική ματαίωση.
Γνωστό τοις πάσι είναι ότι το έργο έχει προκηρυχθεί το 2018 επί κυβέρνησης του Σύριζα και είναι ενταγμένο στα ΕΣΠΑ. Επίσης είναι γνωστό  ότι οι τοπικοί βουλευτές της Ν.Δ στο εγγύς παρελθόν μας έχουν βεβαιώσει για τη συνέχιση του έργου. 
    Μπρος σε αυτή την εξέλιξη απέστειλα χτες το μεσημέρι την Ανοιχτή Επιστολή στον δήμο Ζαχάρως, με σκοπό, όπως τονίζεται, την άμεση κινητοποίηση μπας και η ΕΤΑΔ αλλάξει τη θέση και συμμορφωθεί. Αλλά τι λέω αφού από πίσω είναι Κυβέρνηση με τη γνωστή της πολιτική, ειδικά στην Ηλεία!   
       Θυμηθείτε τι έλεγε τις προάλλες εκείνος ο αστείος βουλευτή της ΝΔ. [κλικ ΕΔΩ]  Λες και ήμουν μάγος τότε που τόνιζα:
Να με θυμηθείτε: / το έργο κακήν κακώς ως εδώ,/ η εταιρεία θα λάβει μεγάλη αποζημίωση και ο Καϊάφας θα ξεπουληθεί μπιρ-παρά. 
   Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί ο Δήμος Ζαχάρως δεν κάνει κάτι, ούτε ένα διάβημα, μια επιστολή, όταν για άλλα θέματα κινεί ουρανό και γη, όπως για εκείνο το πολυθρύλητο Π.Δ.  
       Η Ζαχαραία όμως βουλευτίνα κρατάει πισινή, είδατε τίποτα σχετικό; Αλλά που θα πάει θα φάνε τα μούτρα τους, παρά τις "γονυκλισίες και τα πρόσφορα" ορισμένων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου