Έδενε απόλυτα με τον χώρο περί τοΝ σιδιρ. σταθμό, που έχει διαμορφωθεί καλαίσθητα σε Βιβλιοθήκη με πολλά στοιχεία λαϊκού μουσείου.
Αν και και η μέρα ήταν κρίσιμη, δύσκολη, μια και στον χώρο της Ανδραβίδας συνάμα είχαμε δυο γάμους και βαφτίσια, η παρουσία του φιλοθεάμονος κοινού ήταν αρκετά ικανοποιητική.
Οι δε παρουσιαστές, Γιάννης Ρήγας, εκδότης της "ΠΡΩΙΝΗΣ" και ο ντόπιος συγγραφέας Ανδρέας Φουσκαρίνης συνέβαλλαν κατά πολύ στην επιτυχία με τα μεστά, απλά λόγια τους. Το δε βιβλίο ο Ανδρέας και πολύ φυσιολογικά δεν το κατέταξε σε ΄κάποιο λογοτεχνικό είδος.
Επίσης η αρωγή των υπεύθυνων γυναικών της Βιβλιοθήκης, Της Αγγέλας και της Αντιόπης στην εκδήλωση ήταν μεγάλη.
Να τονίσω δε και την προσφορά της Ελενίτσας Χολέβα-Κουφόπουλου, που γλύκανε και δρόσισε όλους τους Παρ ευρισκομένους.
Πολλά δε είναι και τα χθεσινά συγχαρητήρια μηνύματα από πολλές φίλες και φίλους που άρχισαν να διαβάζουν το βιβλίο κι αυτό είναι το κυριότερο για την όλη ικανοποίηση που αισθάνομαι .
[1] Τότε επί εποχής ΣΠΑΠ & ΟΣΕ τα εισιτήρια έγραφαν "Ανδραβίς" αντί Ανδραβίδα, όπως και Αμαλιάς αντί Αμαλιάδα. Ποιος και γιατί είχε την ευφάνταστη ιδέα αγνοείται. Πάντως όπως είπε κι ο συγγραφέας Ανδρέας Φουσκαρίνης, όν φιλόλογος, τέτοια τριτόκλιτα ονόματα δεν υπάρχουν.