theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

ΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ...ΣΕΜΠΡΟΙ!!!

    Πολύ ταλαντεύθηκα αν πρέπει να δημοσιεύσω τα ονόματα των φίλων που συνέδραμαν  στο ευγενέστατο εγχείρημα της προσφοράς για την αγορά του αρμόνιου του Βαλάντη.
      Βλέποντας τη μεγάλη χαρά που έδωσε στον ίδιο, μια και η μουσική είναι πολύ πάνω από το ήμισυ της ζωής του, και θεωρώντας επί προσθέτως  ότι η δημοσίευση συμβάλλει όχι στην επιβράβευση και στην επίδειξη, που καθόλου δεν έχουν ανάγκη οι εν λόγω φίλοι αλλά στην μίμηση και στον υψηλό παραδειγματισμό. αποφάσισα να δημοσιεύσω τα ονόματα με τα αντίστοιχα ποσά.[1]

ΟΝΟΜΑ

ΕΥΡΩ

Π.Β.

200

Αρετή -Μήτσος Πάνου

100

Βασίλης Κάπος

70

Λενάκος

50

Ελένη Κωνσταντινίδου

 50

Γιώργος Ζήρος

 50

Βένος Κόλλιας

 50

Ηλίας Γ. Κόλλιας

 50

Κώστας Τσιλιβήτας

 50

Θύμιος Χαραλαμπόπουλος

 50

Θεόδωρος Κόλλιας

 50

Α. Π.-Β.Δ.

 50

Κατερίνα Γαλάνη

 50

Κώστας Καρούμπαλης

 50

 


 Συνολο

 97O

 

 

   
 Το αρμόνιο στοίχησε 600 ευρώ + 50 εισιτήρια = 650 οπότε υπάρχει υπόλοιπο 320 ευρω.
    Το υπόλοιπο θα διατεθεί για τα έξοδα των συναυλιών που προγραμματίζουμε. Με σκοπό τα όποια κέρδη να διατεθούν  καθαρά στον Βαλάντη 
Βέβαια δεν  το ανέφερα   σε πολλούς φίλους, που όμως πολλοί  το πήραν χαμπάρι με το fb και άλλοι απευθείας με μήνυμα. Περίμενα μια ανταπόκριση αλλά ...τίποτα.

       Εννοείται ότι οποιαδήποτε προσφορά ακόμα είναι ευπρόσδεκτη και καλοδεχούμενη

[1] Για τη δημοσίευση των ονομάτων μεγάλο ρόλο έπαιξε η γνώμη του Κουμπαράκου.

ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΆΚΟ Μ0Υ

ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΆ ΠΡΩΙΝΆ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΟ ΠΊΝΟΥΜΕ ΚΑΦΈ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΉ ΚΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΤΣΊΛΗ.  ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΣΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΝΑ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΣΠΑΖΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΩ  ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.
 ΟΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ
 ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΤΗ.

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

 ΠΡΩΙΝΗ ΣΗΜΕΡΑ



ΠΡΩΙΝΗ ΧΤΕΣ



Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΕΧΕΙ. Τ0 ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΑΡΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΤΗ!!!

 
                  Παρασκευή 28/6 11μ.μ

      Όπως σας είπα για τον Βαλάντη προκειμένου να καλύψουμε τα 600 ευρώ για το αρμόνιο [μεταχειρισμένο έτσι;] απευθυνθήκαμε και επιστρατεύσαμε την βοήθειά σας και αρκετοί ανταποκρίθηκαν πάραυτα. Έτσι τα χρήματα συγκεντρώθηκαν αλλά όπως καταλαβαίνετε στα …χαρτιά. Κύρια επιβεβαιωτικά στοιχεία είναι  οι δηλώσεις- μηνύματα και οι προφορικές υποσχέσεις φίλων εδώ στο χωριό.
       Από χτες όμως μέσω του winbank   μετέφερα το εν λόγο ποσό σε λογαριασμό ρου Βαλάντη προκειμένου να γίνει άμεσα η αγορά μια και έτσι απαιτούσε ο φίλος στην Πάτρα. Δυστυχώς σήμερα δεν είχε λεωφορείο οπότε ο Βαλάντης αύριο το πρωί μεταβαίνει στην Πάτρα. Είθε να  γίνουν όλα καλά και τα λεφτά θα …έρθουν σίγουρα. Ήδη ο καλός φίλος που άνοιξε το δρόμο με 200 ευρώ κιόλας τα κατέθεσε στον λογαριασμό μου. Ο Βαλάντης πρώτα και κύρια, αλλά κι εγώ του στέλνουμε από καρδίας ένα μέγα ευχαριστώ, Το ίδιο ΄βέβαια και όσες και όσοι ..μας έδωσαν το λόγο τους.

            Σάββατο 29/6 11πμ
νατο, νατο  & ....βαρβάτο!!!
    Το ένα πρόβλημα μετά άλλο, πάμε το πρωί  στου "Στρίγκα" για να πάρει ο Βαλάντης το λεωφορείο των 9.30 π.μ κατευθείαν για Πάτρα από Κυπαρισσία και μαθαίνουμε ότι σήμερα δεν έχει δρομολόγιο. Μετά πολλά μαθαίνουμε ότι έχει στις 1μμ από Ζαχάρω για Πύργο και στις 3μ.μ. από εκεί για Πάτρα. Τελικά έτσι και έγινε με την βοήθεια της Κινέζας ο Βαλάντης πήγε στην Πάτρα παρέα με το...μπαστούνι.
     Τα υπόλοιπα θα σας τα πει ο ίδιος ο Βαλάντης στο βίντεο, που το γράψαμε αφού επέστρεψε φέροντας και το αρμόνιο. Να προσθέσω μόνο ότι  όλη η μεγάλη οικογένεια των κουμπάρων [γιαγιά Τασία χήρα του Μιραν, Κινεζα, Σάντης & λοιπά  Κινεζάκια έλαμπαν από χαρά. 
            Χαρές και πανηγύρια!!!.

Τι ακριβώς είναι η Γυάρος

 ΣΟΦΙΑ ΧΟΥΔΑΛΑΚΗ  

«Ιδιωτική εταιρεία προκηρύσσει αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για τη Γυάρο! – Θα κάνουν το θανατονήσι τουριστικό – επιχειρηματικό «λούνα παρκ»»; 

(της Δήμητρας Μυρίλλα)...

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

 ΠΡΩΙΝΗ ΣΗΜΕΡΑ