theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΠΑΠΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 4.000 ΠΑΠΑΔΕΣ!

Που λέτε μια βδομάδα τώρα ο Κούλης ήταν να πέσει να πεθάνει. Ακούς εκεί να του την πει ο Πάπας και να τον κάνει διεθνώς ρεζίλι.
Ανάστατοι όλοι στο Μαξίμου έστιβαν το μυαλό τους προσπαθώντας να βρουν κάτι να αλλάξουν την ατζέντα, γιατί αυτή που είχαν ήταν παλιά και είχε ξεφτίσει. Ο Σύριζα έβρισκε ουρανοκατέβατο υποστηριχτή.
Ξαφνικά ορμάει μέσα ο Δένδιας φωνάζοντας, «Κυριάκο το βρήκα. Θα πας ένα ταξιδάκι στο Σότσι να κάνεις σκι παρέα με τον Πούτιν. Θα ξεχάσεις και τον τραγο-Πάπα και τον Τσίπρα εκεί. Θα σου μάθει και καμμιά καινούργια φιγούρα στα χιόνια. Άσε που θα το χαρεί κι ο Κουτσούμπας που τόσο καιρό σου έχει σταθεί σπαθί με την σθεναρή αντιπολίτευση που κάνει στον Τσίπρα.»
Γούρλωσε το μάτι από χαρά ο Κούλης, πήρε τα χιονοπέδιλα υπό μάλης, μπήκε στην VIP αεροπλανάρα του και τσούπ βρέθηκε στο Σότσι.
Εκεί που έπιναν τις βότκες τους μέσα στο καυτό τζακούζι γυρνά ο Πούτιν και του λέει:
«Τι χουνέρι ήταν κι αυτό που σου έκανε ο Πάπας και πώς καμάρωνε έτσι το άθεο κωλόπαιδο! Γιατί δεν κάνεις τέσσερις χιλιάδες προσλήψεις παπάδων να δείξεις σε όλους, άθεους και Πάπες τί εστί βερίκοκο;»
«Ναι ρε» λέει ο Κούλης. «Σπασίμπα, Βλαντιμίρ, πώς δεν το σκέφτηκα!»
Ξαναμπαίνει στην VIP αεροπλανάρα και τσούπ
πάλι πίσω στο Μαξίμου. Φωνάζει την Κεραμέως και με ύφος σαράντα καρδιναλίων της λέει: «Νίκη έχω μιά καταπληκτική ιδέα. Θα προσλάβουμε τέσσερις χιλιάδες παπάδες και θα τους πληρώνω με τα λεφτά που πήρα από τους συνταξιούχους! Κι ας λέει ο Πάπας ο,τι θέλει κι ας χαίρεται ο άθεος.»
«
Μπράβο
πρόεδρε μόνο εσύ μπορούσες να σκεφτείς ότι θα τους την...πει ο παπάς στο αυτί και ο διάκος στο κεφάλι.....!»
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εκκλησία: Μονιμοποιούνται 4.000 ιερείς Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΙΣ τη Δευτέρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου