theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

 


ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ
Η περιοχή έχει τεράστια περιθώρια ανάπτυξης
Στον ΣΥΡΙΖΑ αρνούνται να δουν την πραγματικότητα γιατί τους ξεπερνούν οι εξελίξεις 
·      Η επίσκεψη του Ηλείου βουλευτή και στις πληγείσες
από την κακοκαιρία περιοχές της Ζαχάρως 

Πληγείσες περιοχές του Δήμου Ζαχάρως  επισκέφθηκε ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος,  ο οποίος μεταβαίνει καθημερινά στα σημεία που «κτύπησε» η κακοκαιρία το τελευταίο χρονικό διάστημα το Νομό μας.
Ο κ. Νικολακόπουλος είδε από κοντά τις πλημμυρισμένες εκτάσεις και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε αγροτικές καλλιέργειες, στην επαρχιακή οδοποιία με κατολισθήσεις ή καθιζήσεις εδαφών, καθώς και την εικόνα σημαντικών ζημιών στην παράκτια ζώνη της Νότιας Ηλείας.
Παράλληλα, είχε στενή συνεργασία με τον Δήμαρχο Ζαχάρως κ. Κώστα Αλεξανδρόπουλο και στελέχη του δήμου ενώ διαπίστωσε την  τεράστια προσπάθεια που γίνεται για τις αποκαταστάσεις που θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην διευκόλυνση κίνησης και πρόσβασης των κατοίκων στις περιουσίες τους, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις εργασίες διάνοιξης διώρυγας της Μπούκας στη Ζαχάρω με σκοπό την αποφυγή περαιτέρω πλημμυρών.
Ο Ηλείος βουλευτής επισκέφθηκε και την πλημμυρισμένη περιοχή του Καϊάφα για τον οποίο ως γνωστόν είχε προσφάτως κάνει παρέμβαση προς την ΕΤΑΔ για την δυνατότητα αξιοποίησής της μέσω της προσέλκυσης ιδιωτικών επενδύσεων με γνώμονα την αναπτυξιακή προοπτική της,  την παγκόσμια ανάδειξή της και βεβαίως την δημιουργία θέσεων εργασίας.
        ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ
 Ο ίδιος, σχολιάζοντας πρόσφατη  αναφορά  για δήθεν «ξεπούλημα» του οικοσυστήματος που θα βλάψει το συλλογικό όφελος κλπ. επεσήμανε ότι κάποιοι επιμένουν σε μια ξεπερασμένη πολιτική  και επιμονή προσφέροντας κακές υπηρεσίες στο Νομό μας  και αρνούνται να δουν μια διαφορετική πραγματικότητα, που σαφώς μας πάει πιο μακριά και δίνει ουσιαστικές λύσεις που δεν έδωσαν το προηγούμενο διάστημα αυτοί ακριβώς που υποστηρίζουν τέτοιες απόψεις.
Την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ ακούγαμε βαρύγδουπες ανακοινώσεις για την ίδια περιοχή που έμειναν… ανακοινώσεις αφήνοντας την περιοχή αναξιοποίητη είπε ο κ. Νικολακόπουλος και πρόσθεσε : « Είναι λυπηρό να γίνονται τιμητές του κοινού συμφέροντος για το οποίο στην πράξη δεν έκαναν απολύτως τίποτα… Σήμερα γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όχι μόνο θα προχωρήσουν έργα που ήδη έχουν δρομολογηθεί από την ΕΤΑΔ με συγκεκριμένες πιστώσεις, αλλά γίνεται και μία νέα προσπάθεια ακόμη πιο σπουδαίων παρεμβάσεων σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα που είμαι σίγουρος ότι θα δείξει το επενδυτικό του ενδιαφέρον για μια τέτοια περιοχή. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία μπορεί να έχει εντυπωσιακά και ιδιαιτέρως ωφέλιμα αποτελέσματα για την Ηλεία και την τοπική μας οικονομία και δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε τέτοιες δυνατότητες να πάνε χαμένες από ξεπερασμένες νοοτροπίες και αντιλήψεις…». 
«Η στείρα άρνηση με την … «δαιμονοποίηση» ιδιωτικών πρωτοβουλιών εξαιτίας μιας κρατικίστικης πρακτικής και ιδεοληψίας που αποτελεί μέρος αναχρονιστικών πολιτικών αντιλήψεων ανήκει σε άλλη εποχή και εκεί θέλουμε να παραμείνει. Και όσοι την πρεσβεύουν με αντιπολιτευτικές κορώνες απλώς μας θυμίζουν ότι υπάρχουν και εκείνοι που πολύ απλά και σταθερά τους προσπερνούν οι εξελίξεις» πρόσθεσε με έμφαση ο κ. Νικολακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου