theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

 

Μπράβο!!!
Σήμερα πάλι η αγγελία της Αυτού Μεγαλειότητας και μάλιστα στην 1η σελίδα των τοπικών εφημερίδων. Τι να πω, τέτοια αγγελία μόνο οι επηρμένοι και δη καβαλημένοι βάζουν....
======================   

Ένας απλός ψαράς και ο πρωθυπουργός του Costa Navarino
Δημήτρης Κανελλόπουλος
     Το καλοκαίρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε για τριήμερο στο Costa Navarino αν θυμάστε. Ηταν ένα από τα πολλά τριήμερα διακοπών που έκανε ο πρωθυπουργός, δεν σας λέω τίποτε καινούργιο, το γνωρίζω. Παρασκευή βράδυ έφτασε στο Costa Navarino κι έμεινε μέχρι τη Δευτέρα το πρωί όταν και ξεκίνησε μία ολιγόωρη περιοδεία στον νομό Μεσσηνίας. Η περιοδεία ήταν το πρόσχημα για τις διακοπές, αν καταλαβαίνετε, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας. Ούτε ότι πήγε στην Κυπαρισσία κι έπιασε βροχή μετά από μήνες. Άλλο είναι το θέμα μας εδώ.
Στον Μάραθο λοιπόν, ένα ψαροχώρι κοντά στους Γαργαλιάνους, ο κ. Μητσοτάκης πήγε να επιθεωρήσει το λιμάνι και τις εργασίες που γίνονταν εκεί. Ηταν παρόντες και ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης αλλά και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Εκεί λοιπόν, στο υπό κατασκευή λιμάνι της Μαραθόπολης, ένας ψαράς τούς τόνισε ότι το έργο ξεκίνησε λάθος. «Αυτό σε δυο μήνες, κύριε πρωθυπουργέ, δεν θα υπάρχει. Θα το πάρει η θάλασσα», του σημείωσε χαρακτηριστικά. Και εξήγησε πως τότε, αναγκαστικά, θα χρειαστούν επιπλέον χρήματα μια και τα πρώτα θα πάνε χαμένα.

Χασκογέλασαν όλοι ακούγοντάς τον. Εκανε κι ένα από εκείνα τα μέτρια αστεία ο πρωθυπουργός, που νομίζει ότι είναι έξυπνα επειδή γελούν όλοι γύρω του. «Αλλα λεφτά δεν υπάρχουν» του είπε, χωρίς όμως να σταματήσει εκεί. Σίγουρος για την ποιότητα του έργου που επιθεωρούσε έδωσε ραντεβού στον ψαρά για τον Οκτώβριο, βάζοντας και στοίχημα άλιστα για το λιμάνι, μία μπίρα. «Θα έρθω να με κεράσεις μια μπίρα» του είπε.
Ε λοιπόν, προχθές, η θάλασσα στον Μάραθο κατάπιε τον υπό κατασκευή μόλο του λιμανιού, εξαφανίζοντάς τον. Και το κόστος δεν είναι η μπίρα όπως καταλαβαίνετε...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου